Kursevi francuskog jezika

francuski

  • REDOVNI/OPŠTI KURS A1-C1 nivoa (2 puta nedeljno po 75 minuta)

Cena: redovni kurs francuskog jezika je 3800rsd mesečno

  • Priprema za sticanje međunarodno priznatih diploma (DELF A1-B2, DALF C1 i C2) (individualna nastava ili u malim grupama)
  • Intenzivni kursevi

Kursevi francuskog jezika su bazirani na konverzaciji, na upotrebi jezika od samog starta, tako da polaznici progovore već prvog časa. Kroz razne kreativne, korisne jezičke vežbe i igre se jezik usvaja na jedan prirodan i dopadljiv način. Polaznici su motivisani da što više rade na jeziku, svakodnevno savetovani kako da pristupe ovoj materiji koja se razlikuje od ostalih predmeta. Koristimo što raznovrsnije materijale, od novinskih članaka do raznih video sadržaja, prilagođavajući ih interesovanjima i potrebama polaznika. 

Zašto da odaberete školu Moj kutak

  1. Rad u malim grupama 3-6 polaznika, tako da se brzo napreduje i svako maksimalno učestvuje na času.izgovor
  2. Kod nas će đaci zaista progovoritina stranom jeziku. Već od prvog časa se priča na stranom jeziku.
  3. Najmodernije metode nastave
  4. Iskusni profesori sa višegodišnjim iskustvom

Cena: redovni kurs francuskog jezika je 3800rsd mesečno, intenzivni 6500rsd mesečno.

Takođe odobravamo razne popuste. Za više detalja o cenama možete pogledati naš cenovnik.

Bilo bi nam zadovoljstvo da dođete na prvi čas i vidite kako izgleda nastava u našoj školi.

kursevi francuskog

Francuski jezik (fr. le français ili la langue française) je jedan od romanskih jezika koji se primarno koristi u Francuskoj, Belgiji, Švajcarskoj, prekomorskim teritorijama Francuske, kao i bivšim kolonijama Francuske i Belgije, uključujući Kvebek u Kanadi. Ovaj jezik koristi 87 miliona stanovnika na Zemlji kao prvi jezik, a ukupno 182 miliona ljudi ga koristi u svakodnevnoj komunikaciji. Francuski jezik je jedanesti jezik u svetu po brojnosti govornika.

 

Od 1970. postoji međunarodna organizacija za saradnju zemalja u kojima je francuski zvanični, ili važan jezik u komunikaciji i kulturi. Ova organizacija se zove „Frankofonija“.