Kursevi za decu

Kursevi za decu od 3-14 godina

Kada započeti učenje stranih jezika?

Mnogi roditelji se zapitaju kada bi bilo pravo vreme da deca krenu s učenjem stranih jezika. S obzirom na to da se najbrže uči u prvim kursevi za decu od 3 godgodinama života, i da je interesovanje dece za učenjem najveće u tim godinama, roditelji ne bi pogrešili ukoliko bi već tada usmerili decu ka učenju stranih jezika.

Deca će u najranijim godinama najlakše i najbrže savladati osnove jezika, kada neće imati jezičke barijere koje nastaju godinama ukoliko ne učimo još neki jezik osim maternjeg. Iz tog razloga preporučujemo da se krene s učenjem makar jednog stranog jezika već u ranom detinjstvu.

Prednosti učenja stranih jezika?

Skorašnja istraživanja pokazuju kako su ljudi koji poznaju više stranih jezika uspešniji i kreativniji, naročito ako su počeli sa učenjem još od najranijeg doba. Osim što im se ne stvara jezička barijera, od ranog doba nauče i da komuniciraju, da putem kreativnih igara nauče da razmišljaju i povezuju informacije, da se jasno izražavaju i tako postaju samouvereni. Putem vizuelne i zvučne stimulacije aktiviraju obe hemisfere mozga. Samim tim razvijaju i opštu inteligenciju, lakše nauče da savladaju i ostalo gradivo u školi.ucenje jezika

U radu sa decom posebno se pridaje važnost detetovog aktivnog, kreativnog i mentalnog uključuvanja. Deca kroz raznorazne zadatke i igre uspevaju da savladaju jezik, i to kroz aktivno razmišljanje tako što sami dolaze do rešenja. A što je najbitnije sa osmesima završavaju časove i uvek su željni i nestrpljivi da dočekaju naredni, jer su časovi osmišljeni da budu zabavni i interesantni deci kako bi razbudili njihovu maštu, interesovanje i motivaciju za učenjem.

 

Kursevi engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika za decu

Škola stranih jezika Moj kutak organizuje godišnje kurseve engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika za decu uzrasta od 3 do 14 godina u trajanju od 9 meseci, od septembra do juna.

Nastava  je organizovana u malim grupama od 3-6 polaznika, dva puta nedeljno po 45 minuta, a roditelji dobijaju mesečne izveštaje o prisutnosti deteta, zainteresovanosti, ocenama testova, izradom domaćih zadataka i na taj način prate napredovanje deteta.

Osnovci na kraju godine rade završni ispit koji se sastoji od pismenog i usmenog dela, i od njega zavisi da li će preći na sledeći nivo.

Deca koja redovno prisustvuju nastavi, rade domaće zadatke polažu ove ispite bez problema.

Za one koji ipak malo teže savladavaju gradivo tu su i individualne konsultacije sa profesorom.

Takođe organizujemo razne kreativne radionice na kojima deca uče da se kreativno izražavaju, glume, pevaju i prave raličite predmete, a uz to pomalo i uče jezik.

Na kraju godine se organizuju i otvoreni časovi na kojima su roditelji pozvani kako bi videli nešto od onoga što su deca naučila tokom godine.

 

Zašto da odaberete školu Moj kutak

  1. Rad u malim grupama 3-6 đakadeca uce jezike
  2. Kod nas će đaci zaista progovoriti na stranom jeziku. Već od prvog časa se priča na stranom jeziku
  3. Najmodernije metode nastave
  4. Iskusni profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom
  5. BESPLATAN PRVI MESEC tokom školske 2016/17. godine

 
Tempo rada: dva puta nedeljno po 45 minuta.
Kurs prati raspuste dece u školi.

Cena: 9 rata od 2700rsd, odnosno 24300,00 za ceo kurs

Za decu koja se upišu do 16.9 prvi mesec je besplatan, pa se plaća 8 rata od 2700rsd, ukupno 21600,00rsd.

Takođe odobravamo i 20% porodičnog popusta za dvoje ili 30% za više dece.

Za više detalja o cenama možete pogledati naš cenovnik.